fbpx
kds

Het is jou op het lijf geschreven!

Dus pak die kans en word Officieel Assistent Vleeskeuring Varken (36 uur)

Incl. verkorte opleiding (4 maanden) vanaf mei 2023
Meld je hieronder aan om te solliciteren.
Je wilt er toch niet over nadenken of je stukje vlees wel veilig is om te eten? Dat maakt het keuren van consumptievlees een baan met veel verantwoordelijkheid. Jouw werk doet er echt toe!
Het is ook een baan met veel vrijheid, ruimte voor jezelf en prettig te combineren met je privé-leven. Bovendien werk je ook nog eens bij een werkgever die goed voor haar personeel zorgt. Solliciteer naar een baan die je op het lijf geschreven is. Meld je aan en je wordt automatisch doorverwezen naar het sollicitatieformulier. Ook ontvang je een link naar het formulier in je mail zodat je op een later moment je sollicitatie compleet kunt invullen. De werving wordt verzorgd door Kiwa.
(Klik hier voor de volledige vacature in PDF)    Vanuit KDS werken officiële assistenten in opdracht van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Deze 'vleeskeurmeesters' verrichten keuringswerkzaamheden na slachting in alle Nederlandse roodvlees slachthuizen. Daarnaast verzorgt KDS monsters voor het onderzoek op Bovine Spongiforme Encefalopathie (BSE) bij slachtrunderen.

    Meer weten over KDS? Kijk dan op onze website bvkds.nl.